TRANSPORT I LOGISTIKA

Tim naših profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom sposoban je da odgovori uglavnom na sve zahteve koje od nas traži i očekuje klijent u sektoru  transporta i logistike.

Bilo da se radi o distribuciji robe na teritoriji Srbije ili da je reč o prevozu vaše robe na teritoriju Evrope i nazad, u mogućnosti smo Vam ponuditi kvalitetne uslove i usluge transporta i logistike koji su vrlo konkurentni na tržištu

Optimizacija transportnog procesa je naš imperativ. Pravilan izbor vozila, prevoznog puta i kraće vreme isporuke smanjiće Vaše troškove, a nadzor 24/7 pružiće Vam sve potrebne informacije o lokaciji pošiljke.

Vaša roba će biti na zahtevanoj destinaciji u najkraćem roku, sa kontinualnim praćenjem i kontrolom statusa. Naši stučni zaposleni obaveštavaju klijente o svim potrebnim informacijama vezanim za pošiljku i uvek su dostupni za Vas.

Pouzdana saradnja sa partnerima i razgranata mreža su naša najveća prednost.

 „ALLEGRA GROUP “ DOO  Novi Sad  je u mogućnosti da ponudi i pruži sledeće usluge u transportu i logistici :

  • Domaći transport (cerade/šleperi, rasuti teret/kiperi , cisterne/tečno i silo ,pokretni pod ,solo vozila , kombi)
  • Međunarodni transport (cerade (šleperi), rasuti teret/kiperi , frigo, cisterne/silo i tečno ,pokretni pod)
  • Nacionalna distribucija ( kombi ,solo vozilia , šleperi ,prikoličari , kiperi)

       

  • Usluge utovara i istovara paletirane i rinfuzne robe sa telehendlerom nosivosti 2 tone ( lokacije : (21420) BAČ i  (26223) GAJ)

         

 

 

„ALLEGRA GROUP” DOO Novi Sad ima veliku bazu svojih pouzdanih i proverenih partnera (prevoznika/podizvođača) sa raznolikim voznim parkom u svim većim gradovima kako u Srbiji tako i u Evropi , tako da može brzo i efikasno da odreaguje na sve zahteve koje klijent ima vezano za usluge transporta i logistike.